Voor een dubbeltje op de eerste rij chillen. Dat doen we in Nederland allemaal nog liever dan klagen over het weer. Maar je hebt nog meer kans om iemand te versieren in een Suzuki Baleno, dan een Bugatti Chiron op de kop te tikken voor minder dan 10.000 euro.

Surprize, Surprize: het gaat hier om een Bugatti Chiron-modelauto van schaal 1:8. Wat dacht je dan? Voor 10.000 euro heb je bij Bugatti waarschijnlijk net twee ventieldopjes en het eerste kopje koffie in de showroom.

Waarom is de Bugatti Chiron-modelauto zo idioot duur?

Voor een modelauto is het dan weer een fors bedrag. Waarom? De Bugatti Chiron-modelauto is helemaal met de hand gebouwd en ontworpen met de originele 3D-tekeningen van Bugatti. De modelauto is nauwkeurig onderzocht door het team van Bugatti zelf om te garanderen dat hij als twee druppels water op the real deal lijkt.

Ligt 9.350 euro buiten je budget? Dan heeft Amalgam ook nog een Bugatti Chiron voor je op schaal 1:12. Die kost ongeveer 1.500 euro. Vind je dat alsnog te veel geld voor een modelletje wat je koopt, ergens neerzet, laat verstoffen en nooit meer naar kijkt? Dan heb je pech.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie