We waren tamelijk benieuwd wat het zou kosten om een losse Bugatti Chiron W16-motor op de kop te tikken om hem bijvoorbeeld, en we noemen maar even een dwarsstraat, in een Volkswagen Up te lepelen. Wat blijkt: niet te vinden. En misschien maar beter ook, omdat zelfs de testfaciliteit van Volkswagen er niet zonder een klein brandje vanaf kwam.

Wat we wel tegen het lijf liepen, was deze Bugatti Chiron W16-tafel. Is er dan echt iemand gek genoeg geweest om een Bugatti Chiron of Veyron van zijn motor te ontdoen en de metalen bonk om te bouwen tot tafel? Nee – zo gek is het gelukkig niet. Het bedrijf Engine Tables liet een unieke replica bouwen.

Wat kost de Bugatti Chiron W16-tafel?

Het glas op de tafel meet 650 millimeter bij 800 millimeter. In de cilinders zit ledverlichting die zich met een afstandsbediening van kleur laat veranderen. De prijs is voor een W16 zeer vriendelijk, maar voor een tafel iets minder. De vraagprijs is 9.999 pond, ongeveer zo’n 11.600 euro. Je bent dan wel de enige: meer dan één exemplaar maken ze niet.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie