Groen is in! Zo schreven we een tijdje terug over een Mercedes-AMG S 63 in het smaragdgroen. Een auto met klasse, of je het nou wilt of niet. Of die Ferrari van gisteren – een beetje vreemd, maar wel érg lekker. Vandaag is het de beurt aan een Goblin-groene BMW M3 Competition Package.

Deze donkergroene kleur geeft de BMW M3 Competition een nog angstaanjagender effect. Om de auto nog wat extremer te maken dan hij al is, is deze M3 uitgerust met 20-inch M velgen (met de griezelige code M 666), die je ook vindt op de M3 GTS. En hij wordt alleen maar duisterder, want de auto is ook voorzien van het BMW Individual hoogglans Shadow Line-pakket. Dat houdt in dat ongeveer alles aan de buitenkant wat niet groen is, zwart wordt: de raamomlijsting, de uitlaatpijpen, zelfs de nieren zijn in hoogglans zwart gespoten.

De groene BMW M3 Competition is eng snel

Onder de motorkap ligt de drieliter zes-in-lijn twinturbo van BMW, die goed is voor 450 pk en 550 Nm. Daar kun je mee thuiskomen. En je bent ook snel thuis, want hij doet het 0-100-sprintje in precies 4 seconden en zijn topsnelheid bedraagt een (begrensde) 250 km/u. Helaas is het geen handbak, maar een automaat. Maar dat mag de pret niet drukken, kun jij met je rechterhand naar de mensen zwaaien die geen Goblin-groene M3 hebben.

Verder heeft ‘ie ongeveer alle opties die iemand in een mensenleven kon aanvinken, en zijn het interieur en het dak heerlijk afgewerkt met een dosis koolstofvezel. Voor de liefhebber. Wil jij deze groene duivel in jouw garage hebben? Hij heeft slechts 13 kilometer gelopen en kost 133.465 euro. Kun jij lekker de buurkinderen bang maken met zijn uiterlijk én zijn geluid.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie