Iets zit deze Jeep heel erg dwars. Dat zie je direct.  Misschien is het de staat van de planeet en maakt hij zich druk om het voortbestaan van de mensheid. Met deze gemodificeerde Jeep hoef je je gelukkig geen zorgen te maken over je eigen voortbestaan. RM Sotheby’s verwacht zo’n 40.000 tot 50.000 dollar te krijgen voor de Jeep, die online geveild wordt. RM vertelt ons niet wie deze Wrangler onder handen nam, maar dat verandert niets aan zijn boze uitstraling.

Zullen we het eerst eens hebben over het vermogen? Nou, we gaan er maar vanuit dat het ‘veel’ is, want de exacte cijfers zijn niet vrijgegeven. Wat we wel weten, is dat hij een compressor en een speciale uitlaat tot zijn beschikking heeft, gecombineerd met een 3,6-liter V6-motor. En het vermogen dat hij heeft gaat uiteraard naar alle vier de wielen. Hij heeft een bumper van Rock-Slide Engineering en een lier die 5.443 kilogram kan trekken.

De Jeep Wrangler was nog niet groot genoeg

De Jeep Wrangler is verhoogd met 12,70 centimeter, heeft schokdempers van Fox en 22-inch Fuel Assault-wielen, die schuilen onder Bushwacker-wielkasten. Goede naam, trouwens. En omdat de auto nu zo hoog is, komt hij met een elektrisch uitschuifbaar trapje. Dit is de Rolls-Royce onder de kwade Jeeps. Er is een speciale achterbumper, een enorm reservewiel dat achter de auto hangt en een hoop lichten en een grote lichtbalk.

Het interieur bevat stoelen in ‘Ferrari-stijl’, een versterker van Rockford Fosgate en Alpine Speakers. Maar ‘we moeten er rekening mee houden dat het entertainment systeem van Jeep momenteel niet functioneel is’.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear