Zie je iets geks aan deze Mansory G-klasse? Op het eerste gezicht is deze zoals alle andere creaties van de Engelse tuner: een twijfelachtige bodykit, een overdreven bullbar en een kitscherig interieur. Kijk nog wat beter en je ziet dat de Mansory G-klasse iets verstopt – bepantsering. Vermoedelijk voor het geval dat de Smaakpolitie met scherp gaat schieten. Op de foto’s zie je hoe ze de auto vanbinnen verstevigd hebben.

Veel informatie geeft Mansory niet over deze verbouwde Mercedes-AMG G 63, wellicht om kwaadwillende partijen geen grote voorsprong te geven. Duidelijk is dat de ramen dikker zijn, net als het plaatwerk. Voorop plaatste Mansory knipperlichten om aan te geven wanneer de auto vlucht voor boeventuig. We gokken ook dat de 4.0 V8 meer power kreeg om alle gepantsering rond te zeulen – waarschijnlijk 800 pk.

Wil je een gepantserde Mansory G-klasse, dan raden we je aan even contact op te nemen met de tuner. Of even bij jezelf te rade gaan waar het mis is gegaan in je leven en stappen zetten om te beteren. Het is maar een tip.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)