Je kunt vanaf nu helemaal los gaan met het configureren van jouw droom-BMW M2. De configurator voor de nieuwe 2-serie is namelijk al online. We nemen aan dat de vraag of je voor een handbak of een automaat gaat retorisch is. De vanafprijs van de nieuwe BMW M2 is 113.806 euro, maar je hebt boven op de standaarduitvoering vast nog wel wat wensen. Zo zou je bijvoorbeeld deze kleur kunnen overwegen om je BMW M2 een Nederlands tintje te geven.

Het ziet er niet alleen goed uit, het heet ook nog eens Zandvoortblauw. Deze lakkleur kost je wel 1.050,30 euro extra, maar dan heb je ook wat. Verder zijn er een aantal andere opties die veel impact hebben. Neem bijvoorbeeld de keuze voor de handbak: die kost je 4.437,60 euro meer dan de automaat met acht versnellingen, met dank aan de uitstootgerelateerde belastingen.

M Race Track-pakket

Je kunt kiezen uit vier soorten lichtmetalen velgen. Ook vanbinnen kunnen je M2 uiteraard naar eigen smaak samenstellen. Een BMW M-gekleurd interieurtje kost je bijna 2.000 euro. De grote klapper is het M Race Track-pakket. Voor 13.295 euro extra wordt je M2 voorzien van koolstofvezel kuipstoelen, dak en interieurlijsten.

Verder kun je het interieur laten hullen in zwart of cognackleurig leer. Ook zijn er nog losse opties als een verwarmd stuur, M-gekleurde gordels en een Harman Kardon-geluidsinstallatie. Waar wacht je nog op? Ga goed het weekend in met je eigen digitaal samengestelde BMW M2. Laat ons ook vooral weten wat je ervan gebrouwen hebt.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie