Hoewel het voor een goede zaak is, blijft het bijzonder vervelend dat je nu echt niets kunt doen. Een wattenstaafje in je neus begint bijna te klinken als een leuk uitje. Maar voordat je de GGD belt met neppe klachten, hebben we misschien wel een ander leuk uitje voor je. En nog corona-proof ook.

Elke vrijdagavond kun je tussen 18:00 en 20:00 uur naar de disco-carwash bij de Shell De Wetering in Utrecht. Ze zetten dan alle verlichting in de carwash uit, behalve de gekleurde lampen. Goed, het plezier is van korte duur, maar het is tenminste iets – dan weet je ook eens hoe je vriendin zich voelt.

Je hoeft overigens niet per se af te reizen naar Utrecht. Er zijn meer dan genoeg carwash-locaties waar lichteffecten worden gebruikt. Hier staan vaak wel de tl-balken nog aan. Misschien even het verzoekje indienen om ze voor vijf minuten uit te zetten. Zorg natuurlijk wel dat je in alle gevallen vóór 21:00 uur thuis bent.

Even voor de zekerheid

Het is nog altijd de bedoeling om zoveel mogelijk thuis te blijven. Mocht je dus je auto willen wassen, hou altijd de maatregelen in acht. Draag een mondkapje, ontsmet je handen en betaal contactloos. Ga je met z’n tweeën door de carwash? Laat je passagier dan in de auto zitten als jij gaat afrekenen. Blijf niet onnodig in het winkeltje van het tankstation hangen.

De disco-carwash in actie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)