Op Saleen na durven slechts weinig tuners hun vingers (letterlijk) te branden aan de performance van elektrische auto’s. Pro-ophokker Novitec duwt soms wel 200 pk extra in de stal onder de motorkap, maar bij de Tesla Model S houdt de Duitse tuner zijn handjes netjes thuis.

Bovendien: hoeveel winst is er nog te behalen bij Tesla. In 2,5 seconden zit de snelste Model S al op de 100 km/u. Nu kan het publiek tenminste nog uitkijken naar de nieuwe Tesla Roadster. De Tesla Model S van Novitec krijgt koolstofvezel rondom, een nieuw interieur en keramische remmen. Volgens Novitec zorgt het spul voor meer stabiliteit op hoge snelheden en een agressievere uitstraling.

De meest opvallende aanpassing zijn de 21-inch NV2-wielen. Speciaal gemaakt voor de Model S. Met een tik op het scherm van je iPhone kietelt het onkruid de bodem van je Tesla Model S van Novitec. De tuner ontwikkelde een module waarmee je via je smartphone de optionele luchtvering kan bedienen. De auto zakt hiermee maximaal 25 millimeter. Nog nooit stond je cooler aan de laadpaal.

Reacties

  • Johan heeft op 13 december 2017 geschreven:

    Met een Citroën met hydropneumatische vering kun je ook verlaagd geparkeerd staan.

    Reageer

Geef een reactie

(verplicht)