Zoals het spreekwoord luidt: stille straten, diepe achtertuinen. De eerste indruk van dit knusse huisje verhult een andere waarheid. Vanbuiten zou je nooit verwachten dat de woning als kasteelmuur dient voor een perceel van 745 vierkante meter.

Rij door de poorten van het huisje en je komt bij een enorme binnenplaats. Achterop het terrein staat een werkplaats (102 vierkante meter), een spuiterij (33 vierkante meter) en nog een klein magazijn (13 vierkante meter). En het beste van alles: het ligt los van het huis. Je kunt dus tot in het holst van de nacht door klussen en herrie maken, zonder dat iemand anders daar wakker van ligt. Er is zelfs een kleine (poets)brug aanwezig en je hebt alle ruimte om je hobby uit te stallen.

In het huisje is het ook niet slecht vertoeven. Over smaak valt te twisten, maar de badkamer heeft zelfs een bubbelbad en voor de liefhebbers een bidet (hè, bah). In de binnenplaats heb je bovendien alle ruimte voor een barbecue. Of een zwembad. Wat al dat moois kost? De makelaar vraagt 349.000 euro op Funda. Waar het autobedrijf is gebleven die ooit in het pand verbleef, staat er niet bij. Hopelijk word je niet lastig gevallen door de geest van een verstoorde automonteur die zijn dopje 14 niet kan vinden. Want die vind je nooit meer terug.

Advertentie

Reacties

 • roy heeft op 31 oktober 2017 geschreven:

  het huisje staat in maastricht in de wijk amby… monteur is inderdaad verdwenen ..:D ..

  Reageer
 • Herman Korenromp Brisbane heeft op 27 oktober 2017 geschreven:

  Het knusse huisje bestaat uit 3 panden, ongeveer 23 mtr wijd, de achterburen grenzen
  30-35 mtr vanaf de voorkant, zo dus 745 vierkante meter.

  Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie