Het was een gesprek waar we graag getuigen van waren: ‘Hoe bedoelt u, plek voor twee auto’s? Maar meneer, de garage is slechts 7,56 meter lang. Alleen als je twee Toyota Aygo’s hebt van 3.465 millimeter per stuk lukt dat. Ik weet ook niet waarom ik die exacte lengte weet als makelaar. Wat? Langskomen? Oké. We komen er nu aan.’

En eerlijk is eerlijk, in de garage van 30 vierkante meter passen inderdaad twee auto’s. Bovendien zijn ze uitstekend beveiligd tegen diefstal; zonder oefening krijg je de twee BMW’s niet gemakkelijk in de buitenlucht. Alleen voor parkeertalentjes.

We kwamen het huis tegen op Funda in een poging onze onstilbare honger naar het ultieme autoliefhebbershuis te vinden. Als je in Brummen wilt wonen, kun je hier alleraardigst terecht. De vrijstaande garage is recent volledig gerenoveerd en voorzien van een hoogwaardige gietvloer.

Verder krijg je 132 vierkante meter woonoppervlakte en vijf kamers. Voor 425.000 euro kosten koper is het huis van jou. Van te voren wel even oefenen met steken. Of je parkeersensoren zeer nauwkeurig afstellen. Onmogelijk is het niet – anders zou je de Z4 Coupé en de BMW 3-serie wel bij het huis inbegrepen krijgen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)