Er zijn beelden op het internet verschenen van de nieuwe limousine van Donald Trump. Het ziet ernaar uit dat hij tussen meetings door nog steeds van hot naar her wordt gebracht in de presidentiële Cadillac One, maar dan wel eentje die een facelift heeft gekregen.

Nog steeds moet de limousine een verlengde Cadillac DTS voorstellen, maar dan met een 2018-sausje eroverheen. De belangrijkste vraag die deze foto’s oproepen, is natuurlijk of de gefacelifte limo nog steeds de imposante bijnaam ‘The Beast’ zal dragen.

Vandaag werd de Amerikaanse president gespot bij de nieuwe Cadillac One, terwijl hij onderweg was naar een V.N. vergadering die momenteel plaatsvindt in New York.

‘The Beast’

Trump erfde de originele ‘The Beast’ van Barack Obama, die de limousine op zijn eerste werkdag in nieuwstaat overhandigd kreeg. Een luxe die voor Trump niet aan de orde was. Maar nu krijgt de huidige president van Amerika dan ook ein-de-lijk een nieuwe limousine.

‘The Beast’ was als het ware een verlengde Cadillac gemixt met een tank, gebouwd op het chassis van een vrachtwagen (schijnbaar dat van een GMC TopKick). Dat zal bij het nieuwe model niet anders zijn.

Ook zal de gefacelifte Cadillac One nog steeds bestand zijn tegen kogelregens, bomaanslagen en meer van dat soort narigheid. Maar de echte details weten we niet, want zoals je begrijpt doet de Amerikaanse overheid haar best om alles zo geheim mogelijk te houden.

Communicatief sterk

Toch gaan er geruchten dat Trump’s nieuwe Cadillac One dezelfde interieuropstelling heeft als zijn voorganger. Dat wil zeggen: een 2+3+2-opstelling. Daarnaast zouden op communicatief vlak de nieuwste technologische snufjes aanwezig zijn. Je moet er immers niet aan denken dat @realDonaldTrump zijn hersenspinsels niet snel genoeg de wereld in zou kunnen twitteren…

Foto: Toluse Olorunnipa

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie