Dit moet wel de slechtste auto-advertentie ooit zijn

Zelfs al zou je het proberen, zou je nog geen slechtere advertentie kunnen maken

Wil je dingen verkopen op het internet, dan helpt het om goede foto’s bij je advertentie te doen. Met de nadruk op goed. Je ziet tegenwoordig nog zat advertenties van verkopers die te lui zijn hun auto uit het vak te rijden om foto’s te nemen. Of waar de halve kinderboerderij nog in het interieur ligt. En vaker nog twijfelachtige persoonlijke bezittingen. En dan gek opkijken dat er alleen biedingen binnenkomen ter waarde van een doorzichtige parasol.

Een troost: het kan altijd erger. Behalve als je deze kerel bent. Op het befaamde Craigslist (het broertje van eBay dat als kind van de commode is afgekukeld) staat een Mazda RX-7 FC te koop (blijkbaar een met vier cilinders). Met foto’s van foto’s op een Pantech-telefoon die met tape bij elkaar gehouden wordt. Dus. En jij maar zeuren op je ouders dat ze hun telefoon met één hand vast hebben en met de wijsvinger van hun andere hand typen.

De deelknop staat nota bene in beeld. Twee vingerbewegingen. Meer is er niet nodig. De stupiditeit doet haast pijn. Oh, gelukkig: één normale foto. Oh nee, daar staat een motorfiets vol in beeld. Om nog even te bevestigen dat deze verkoper absoluut geen kaas gegeten heeft van de digitale wereld: onder de advertentie nog even het vriendelijke verzoek (in kapitalen) om NIET te e-mailen of sms’en. Hoe is het deze verkoper ooit gelukt zijn advertentie online te krijgen? En hoe lang heeft dat geduurd?

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken