01. Lamborghini Huracán Performante

De Lamborghini die laatst een nieuw ronderecord op de Nürburgring heeft neergezet is erg oranje. Daarom is deze stier perfect te gebruiken voor Koningsdag.

02. Porsche 911 GT3 RS

De GT3 RS is al een tijdje het perfecte speeltje voor zowel het circuit als de openbare weg. Deze Porsche heeft 492 pk meer dan de Gouden Koets, dus de Koning maakt geen schijn van kans in een dragrace.

03. McLaren 570S

Heb je je verslapen voor de rommelmarkt, maar wil je toch nog heel graag dat ene RC-autootje op de kop tikken? Geen probleem. Met deze McLaren 570S ben je binnen een mum van tijd op het dorpsplein gearriveerd.

04. Jaguar F-Type SVR

Tijdens deze Koningsdag kan je maar beter met het dak dicht rijden. Het weer is namelijk niet goed genoeg om met een cabrio de weg op te gaan. Deze F-Type klinkt gelukkig wel beter dan een kinderkoortje dat de Koning staat toe te zingen.

05. Lotus Elise

Doe een beetje rustig aan met het koekhappen vandaag, want Lotus heeft zijn best gedaan om gewicht te besparen. Het zou zonde zijn als dat verloren gaat. Ga nog maar een rondje zaklopen om die kilo’s te besparen.
Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie