Nu we ondertussen achter de geschiedenis van zijn auto-fascinatie zijn gekomen, snappen we Job (zoals hij eigenlijk heet) nog beter. Nu vroegen wij ons af: wat voor muziek luistert een DJ nou als hij onderweg is? Knal je dan alleen je eigen sets, of heeft La Fuente een zwak voor Beethoven’s tunes in de auto? Ook waren we erg benieuwd naar welk audiosysteem hij, als kenner, het beste vindt. We vroegen het hem.

La Fuente:

‘Het beste audiosysteem? In mijn BMW’s zat B&O, in de Porsche zit Burmester. Allemaal prachtig hoor, maar ik luister eigenlijk nooit meer naar muziek in de auto. Ik ben er natuurlijk de hele dag mee bezig, dus onderweg wil ik even rust’, beargumenteert DJ La Fuente. En dat snappen we wel.

‘Muziek moet bij mij ook precies kloppen met het moment, anders blijf ik steeds door playlists bladeren – dat werkt gewoon niet. Bovendien: heb je die McLaren gehoord? Dat ploffen en klappen als je ’m laat uitrollen, fantastisch. Dan zet ik echt geen muziek aan, hoor’, vult hij aan.

Een plaatjesdraaier die geen muziek luistert in de auto. Het klinkt alsof je een vegetarische slager tegenkomt – maar nu weten we dat het is om de best mogelijke reden. En geef hem eens ongelijk.

Fotografie: Gijs Spierings

Advertentie

Reacties

  • johan heeft op 18 november 2018 geschreven:

    Heerlijk toch die sound van die wagens! En als je gewoon echt goed geluid wil dan breng je hem naar Brian’s Customs Audio, dat overtreft alles op auto audio gebied in supercars.?

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie