Dodge kondigde vorige week de vet geheime Dodge Challenger SRT Demon aan. Via een uitgekiende teasercampagne serveert Dodge elke week een klein stukje nieuwe informatie. Half Amerika zit op het puntje van zijn stoel om de nieuwe beul te zien. Nu blijkt iedereen dat ding al lang gezien te hebben. En jij dus ook. Hier kun je alleen maar om lachen.

De Dodge Challenger SRT Demon zat al die tijd in de trailer van eerste trailer van The Fate of the Furious. In een video die Vin Diesel op Facebook plempte zie je bovendien de Dodge Challenger SRT Demon in de achtergrond staan. Iedereen had de zilveren Challengers afgeschreven als gemodificeerde exemplaren, omdat Fast & Furious.

Het kwartje viel gisteren, toen Dodge de nieuwste teaservideo online zette. Oplettende internetgebruikers zagen dat de luchthapper op de motorkap hetzelfde is op het decorstuk. De auto’s van Vin Diesel hebben bovendien een Demon-logo achter de voorwielen.

De teaservideo leert ons ook dat de Dodge Challenger SRT Demon ongeveer 100 kilo minder gaat wegen dan de Hellcat. Serieus spul dus.

De video van Vin Diesel

Edit: Video doet het niet meer, maar alles over de Dodge Challenger Demon is bekend!

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie