De Dodge Charger van Ring Brothers is zo clean, dat je jezelf bijna bevuilt. Hij luistert naar de naam Dodge Charger Deflector. En er is heel wat meer aan de hand dan slechts een leuk opknapbeurtje met moderne invloeden. Of een restomod-behandeling, zoals ze dat noemen.

Je moet even goed kijken, want er is iets geks aan de hand met deze Charger. Ring Brothers kortte de achterklep met zo’n vijf centimeter in en verlengde de wielbasis met iets meer dan zeven centimeter. Subtiele verschillen.

En kijk nog eens goed. Wat is de kleur van de auto? Zei je zwart? Ja, wij ook. Maar volgens Ring Brothers kijk je naar de kleur ‘Greener On The Other Side’. Groen, dus. Om te zorgen dat je de mooie lak niet tegen je voorganger kapotrijdt, monteerden de Ring Brothers zespots Bear-remmen.

Flowmaster leverde een uitlaat om de 6,4-liter Hemi V8 vrijer te laten zingen. De 19-inch wielen komen van HRE. Een Charger stond al langer op ons lijstje van auto’s die we graag een tijdje op de oprit wilden hebben, en de Dodge Charger Deflector springt nog een paar plaatsjes omhoog.

Advertentie

Reacties

  • Marco heeft op 25 maart 2018 geschreven:

    Zou hem best wel een keer horen klinken zooi vet

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie