Nee, niet de Shadow Edition of de Dark Edition. Dit is de BMW X7 Dark Shadow Edition, omdat het merk elke connectie met het type schaduw dat een inferieure dunne parasol werpt uit de weg wil gaan. Dit is het soort schaduw dat je vindt onder een flinke luifel, gemaakt van dikke UV-werende stof. Je zou dan denken dat deze X7 zwart zou zijn, maar dat is hij niet. De keur is Frozen Arctic Grey, grijs dus.

De BMW X7 Dark Shadow Edition moet een soort collectors’ item worden, vindt het merk. Wereldwijd zullen er slechts 500 exemplaren worden verkocht, waarbij de klant zelf de motor mag kiezen. Ga dus altijd voor een X7 M50i, zouden wij zeggen. BMW monteert eerst de zwarte onderdelen van de High Gloss Shadow Line, maar voegt daar zwarte spijlen aan toe voor de grille, zwarte luchthappers en zwarte uitlaatstukken.

Het M-pakket en 22-inch velgen zijn standaard op de BMW X7 Dark Shadow Edition. Vanbinnen is de SUV uiteraard ook zwart, met leren bekleding en hemelbekleding in de kleur Night Blue. Een Bowers & Wilkins-audioset verzorgt het geluid en diverse extra’s, zoals een panoramisch dak, zijn standaard. Voor Nederland komen er slechts drie exemplaren van de Dark Shadow Edition beschikbaar, dus je moet snel zijn.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)