Maak kennis met het nieuwste hebbedingetje waarvan je nog niet wist dat je het nodig had. De ‘Dr!ft’ is de eerste driftsimulator voor op je bureau. Oh, 2001 belde, ze willen hun hippe uitroepteken terug. Gelukkig hebben ze de ‘z’ achterwegen gelaten in de naam.

Waarom noemen ze het ding een simulator en niet gewoon een radiografisch bestuurbare driftauto? Volgens de makers is het de eerste RC-auto die de rijdynamiek heeft van een echte auto. En als we de video’s bekijken, kunnen we ze geen ongelijk geven. Je bedient de auto met je smartphone. Op het scherm heb je drie aanraakvlakken: gas, rem en handrem. Sturen doe je door je telefoon te kantelen. Het geluid van de auto’s komt ook uit de smartphone. De Dr!ft is schaal 1 op 43 en is klein genoeg om over je bureau te driften.

Wat het geheim is achter het realisme wordt niet verteld. Er zijn ook geen foto’s van de onderkant van de auto’s. Misschien zit er een extra setje zwenkwieltjes onder de auto? Zodra Dr!ft in de verkoop gaat, komen we er vast achter. Morgen gaat de Kickstarter online, dan kun jij de Dr!ft bestellen. Het autootje kost 149 euro.

Update: Nu dus!

Bekijk de Dr!ft

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie