(advertorial)

Thijs Timmermans is sinds 2014 de aanbieder van absolute droomauto’s. Centraal in het land, onder de rook van Den Bosch, vindt de liefhebber een zorgvuldig samengesteld assortiment van exclusieve auto’s uit het topsegment.

Thijs Timmermans heeft altijd zo’n 40 auto’s op voorraad van uiteenlopende merken. Dat kan een supercar zijn van Ferrari, maar net zo goed een verlengde limousine van Rolls-Royce. Maar ook een topmodel uit de stal van Audi, BMW of Mercedes-AMG is in de sfeervolle toonzaal te vinden. Eén ding hebben de auto’s uit de collectie van Thijs Timmermans gemeen: het zijn stuk voor stuk modellen die het hart van de liefhebber direct sneller laat kloppen!

Maar dat is niet alles: ook voor onderhoud en reparatie kun je bij Thijs Timmermans terecht. En dat gebeurt met dezelfde liefde en toewijding, op hetzelfde topniveau als de verkoop. Een team van ‘vakidioten’ staat voor je klaar om elke exclusieve auto met liefde en respect voor het product te onderhouden. De mix van gekwalificeerde medewerkers, een fikse portie ‘autosiasme’ en de modernste werkplaatsapparatuur maakt dat jouw auto bij hen in de allerbeste handen is.

Als je kiest voor een auto uit de collectie van Thijs Timmermans, dan kies je voor kwaliteit en exclusiviteit. Dat merk je ook in de aanpak: dankzij de prettige en laagdrempelige benadering voel je je bij Thijs Timmermans direct op je gemak. Je merkt het meteen: zij begrijpen jouw (voor)liefde voor een bepaald type auto, waardoor ze je perfect kunnen informeren en enthousiasmeren. Een exclusieve auto koop je toch het liefst bij een echte autoliefhebber, die begrijpt wat je beweegt? Ontdek zelf de kracht van de collectie van Thijs Timmermans en treed binnen in een wereld van exclusieve auto’s uit het topsegment!