Heb je dit weekend weer eens te diep in het glaasje gekeken? Of ben je zelfs carnaval wezen vieren? Jij bent tenminste zo verstandig geweest om de auto thuis te laten. Dat kunnen we niet zeggen over een rijinstructeur uit Australië.

Deze 24-jarige man had namelijk het briljante idee om na een avondje flink doorhalen burnouts te maken op een parkeerplaats. De parkeerplaats van het plaatselijke politiebureau, welteverstaan. Hij heeft inmiddels diverse aanklachten aan zijn broek hangen, zoals roekeloos rijden en rijden onder invloed. Ook het feit dat hij nou niet echt een rolmodel voor zijn leerlingen is geweest, wordt hem bepaald niet in dank afgenomen.

We twijfelen nog wat nou het ‘leukste’ verhaal is van de afgelopen weken wat betreft alcohol in het verkeer. Zo was er een dronken Duitser die straalbezopen de tijd vroeg – aan een politieman. Maar onze favoriet moet die Hongaar zijn die 150 liter benzine via het achterraam op de achterbank goot en vrolijk wegreed. Alsof een avondje doordrinken niet duur genoeg is…

 

 

Reacties