Kijk jij vol verwondering naar video’s van verlaten supercars in de Verenigde Arabische Emiraten en voel jij een bepaalde frustratie door de onmacht of juist een behoefte om iets met de auto’s te doen? Je weet zeker dat er geld in zit, of in ieder geval een leuke projectauto.

Om in sollicitatieclichés te spreken: deze vacature is jou op het lijf geschreven. Het bedrijf HushHush is op zoek naar mensen die verlaten supercars opsporen. Je krijgt zo’n 33.000 euro salaris per jaar, commissie op elke auto die uiteindelijk verkocht wordt en verblijf op locatie. Een stoffige schuurvondstjager, dus.

HushHush is een een soort Marktplaats of Amazon voor rijkaards. De producten staan standaard gesorteerd van hoog naar laag en het aanbod van auto’s bestaat uit miljoenenblikken als de Lykan Hypersport, Ferrari FXX K Evo en Lamborghini Reventón. Het bedrijf wil de verlaten supercars toevoegen aan het aanbod.

Volgens de vacature moet de sollicitant ‘kennis hebben van luxeauto’s en de waarde, de vaardigheid hebben om te onderhandelen en, omdat de eigenaren waarschijnlijk niet bereikbaar zijn, contactdetails achterhalen of die van financieringsbedrijven’. Je moet na het vinden en kopen van de auto’s ook verzending en opslag regelen.

Advertentie

Reacties

 • Robert Versteeg heeft op 3 augustus 2019 geschreven:

  Lijkt mij ook wel wat

  Reageer
 • Collin heeft op 2 augustus 2019 geschreven:

  Waar kan ik solliciteren?
  Heb een prima job maar dit lijkt me ook wel wat.

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie