Het is weer eens wat anders dan tutorials voor make-up: duiken naar schatten. En een stuk interessanter. Deze twee Amerikanen gingen een middag duiken in Florida. Eenmaal onder water komen ze allerlei voorwerpen tegen waaronder auto’s, motoren en een gezonken boot. Helaas zijn de voertuigen al getransformeerd in iets dat lijkt op Zwitserse kaas.

We verzoeken je om het intro over te slaan als je liever niet wilt zien hoe de YouTube-scene anno 2018 zijn kijkers verwelkomt. Advies is om door te spoelen tot 3:30. Vanaf daar wordt het interessant (of je moet oude bierflessen en schelpjes fascinerend vinden).

Het lijkt erop dat de voertuigen die op de bodem liggen, er al een tijdje staan. Het koraal heeft de auto’s bijna helemaal opgesnoept. Hierna vinden we meer schelpjes, zien we wat vissen en komen ze nog een crossmotor tegen. Als je het allemaal nét iets te toevallig vindt: het kanaal staat vol met video’s waarin de duiker veel meer van dit soort wonderbaarlijke avonturen beleeft op de bodem van rivieren.

Dus hoe geloofwaardig je het allemaal vindt, mag je zelf beoordelen. Feit blijft dat 8,9 miljoen mensen graag willen zien hoe deze jongens telefoons, goud en wapens van de bodem rapen. Het schijnt dat ze volgende week naar Londen gaan om een coureur in een wit pak op te duiken.

Duikers vinden gezonken auto’s, crossmotors en een boot

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear