Geen enkele mancave of beste-reiziger-cave is compleet zonder filmposters. Maar zomaar een filmposter uit de graaibak bij de cinema oogt wat goedkoop. Gelukkig voor jou en je grot kwamen wij iets tofs tegen op het wereldwijde web.

Het gaat om de online toko Displate, waar je metalen posters kunt bestellen die op hun beurt weer zijn ontworpen door derden. En dan specifiek om een serie genaamd Car Legends. Deze is ontworpen door een ontwerper die zichzelf Eden Design noemt.

A-Team, BTF en F&F

Denk hierbij aan James Bond met z’n Aston Martin DB5, Dominic Toretto en diens Dodge Charger R/T en B.A. Baracus met de GMC Vandura. En dat is nog maar een minuscule greep uit het geheel: op het moment van schrijven staan er maar liefst 57 verschillende varianten online. Ook een anonieme coureur in een wit racepak staat tussen de opties.

De metalen posters zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: medium (45 x 32 cm – 39,00 euro), large (67,5 x 48 cm – 79,00 euro) en extra large (90 x 64 cm – 132,00 euro). Misschien leuk voor boven je bed? In je garage? Thuisbioscoop? Of gewoon om een hele wand mee dicht te tegelen? Wij zouden het wel weten.

Wat we eigenlijk willen zeggen is: Gun jezelf een pleziertje en laat je oogballen langs deze geweldige filmposters dwalen. Mocht er daarna een stemmetje in je hoofd heel hard ‘Hebben!’ schreeuwen, klik dan even op de link om naar de Car Legends Displates van Eden Design te gaan.

Toevallig!

Omdat een hoop van de personages die staan afgebeeld op de Car Legends Displates toevallig terug te vinden zijn in onze driedelige serie met de beste filmauto’s aller tijden, volgens TopGear – vinden we de metalen posters extra leuk.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie