Hebbes! De eerste trailer van Need for Speed Payback. Het is de tweede Need for Speed sinds de reboot van de franchise. Wat direct opvalt zijn de gelijkenissen met The Crew. De hoofdpersoon wordt gedreven door wraak en moet door te racen dicht bij de antagonist in de buurt komen. Ook offroad-modificaties maken hun debuut in Need for Speed Payback. Wordt dit The Crew waarop we allemaal hoopten? En proeven we ook een toefje Forza Horizon 3?

De sfeer uit de trailer stroomt je beeldscherm uit. Prachtige decors met precies de juiste lichtval, toffe auto’s en een goede portie clichés. Dit zou wel eens een game kunnen zijn die je vastpakt, en niet meer loslaat. De wrakken in de woestijn (bijvoorbeeld de Datsun 240z) hinten naar schuurvondsten.

De belangrijkste dingen om te weten voor de nieuwste Need for Speed zijn: je kunt naar hartenlust auto’s tunen, de politie wilt je maar al te graag achter de tralies gooien en internet is dit keer niet nodig. Uiteraard kun je wel online tegen je vriendjes. De nieuwe Need for Speed Payback komt 10 november 2017 naar PlayStation 4, Xbox One en waarschijnlijk iets later naar de PC.

Eerste trailer nieuwe Need for Speed Payback

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie