Op de valreep nog het Beste Sinterklaascadeau Ooit bemachtigen? Op de veilingssite Vavato staan nu 58 elektrische kinderauto’s te koop. Het zijn geen onbenullige roze vormloze dingen: jouw koter rolt straks als een echte koning door de buurt op/in zijn Rolls-Royce, Mercedes of BMW.

Of moet jouw kind Max Verstappen achterna? Plant dan een Formule 1-auto onder zijn luier. Is jouw kind op jonge leeftijd al intens geraffineerd? Dan is een Porsche 356 of een klassieke Mercedes iets voor hem/haar.

De auto’s zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Wij snappen dat de verleiding groot is om even een proefritje te maken als je mini-mensjes op bed liggen. Het maximum draaggewicht is 30 kilo, dus eet vooraf niet te veel pepernoten.

Twee elektromotoren geven de elektrische kinderauto’s een topsnelheid van 5 km/u. Door het immense koppel kan het speelgoed ook op het gras rijden. Bij intensief gebruik hebben je kinderen 1 tot 2 uur rijplezier. De auto heeft zelfs speakers waarop je een MP3-speler kunt aansluiten. En ook handig: de auto’s hebben een afstandsbediening.

Het openingsbod van de meeste elektrische kinderauto’s staat rond de 150 euro en je hebt bijna zestig keer kans. Bekijk de kinderauto’s

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)