Op de valreep nog het Beste Sinterklaascadeau Ooit bemachtigen? Op de veilingssite Vavato staan nu 58 elektrische kinderauto’s te koop. Het zijn geen onbenullige roze vormloze dingen: jouw koter rolt straks als een echte koning door de buurt op/in zijn Rolls-Royce, Mercedes of BMW.

Of moet jouw kind Max Verstappen achterna? Plant dan een Formule 1-auto onder zijn luier. Is jouw kind op jonge leeftijd al intens geraffineerd? Dan is een Porsche 356 of een klassieke Mercedes iets voor hem/haar.

De auto’s zijn geschikt voor kinderen van 1 tot 6 jaar. Wij snappen dat de verleiding groot is om even een proefritje te maken als je mini-mensjes op bed liggen. Het maximum draaggewicht is 30 kilo, dus eet vooraf niet te veel pepernoten.

Twee elektromotoren geven de elektrische kinderauto’s een topsnelheid van 5 km/u. Door het immense koppel kan het speelgoed ook op het gras rijden. Bij intensief gebruik hebben je kinderen 1 tot 2 uur rijplezier. De auto heeft zelfs speakers waarop je een MP3-speler kunt aansluiten. En ook handig: de auto’s hebben een afstandsbediening.

Het openingsbod van de meeste elektrische kinderauto’s staat rond de 150 euro en je hebt bijna zestig keer kans. Bekijk de kinderauto’s

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie