Na de gedragingen van afgelopen weekend in niet nader te noemen plaatsen in Nederland snappen we het heel goed als je nog maar weinig zin hebt om hier te wonen. Stupiditeit is blijkbaar besmettelijk en je ziet hoe snel het kan gaan. Bovendien zijn de huizenprijzen nog altijd aan het stijgen, dus waarom zou je niet gewoon lekker emigreren? We deden een graai in het huizenaanbod in het buitenland met maar één filter: een autogarage voor vijf of meer auto’s. Een zwembad was een pre en hoe verder weg van verwende, doelloze relschoppertjes, hoe beter.

Riante villa

We kunnen met enige trots melden: we hebben iets moois gevonden. Voor 265.000 euro ben jij de eigenaar van dit optrekje in Zuid-Afrika. Het huis zelf heeft 330 vierkante meter woonoppervlak en het perceel meet maar liefst 2.000 vierkante meter.

De garage is groot genoeg voor vijf auto’s. Van de garage zelf zijn geen foto’s, maar de deur ziet er in ieder geval chic genoeg uit. Een mooie wand vol gereedschap moet er nog wel af kunnen, en qua hoogte past er vast wel een kleine lift in. Oh, en als je toch bezig bent: maak er een glazen plafond in zodat je vanuit je slaapkamer naar beneden kunt kijken.

De inrichting komt zo te zien ongeveer uit hetzelfde jaar als de camera waarmee de foto’s zijn genomen. Gelukkig heb je na verkoop van je Nederlandse driekamerappartement meer dan genoeg budget over om een muurtje door te breken, een zwarte stalen deur te plaatsen en een visgraatvloer te leggen.

Echt emigreren?

Als de video van de relschopper die ‘held’ wordt genoemd omdat hij één van de tien fietsen die hij wegsmijt weer terugzet, voor jou ook de druppel was, doe dan je voordeel met dit huisadvies. Maar voor je definitief besluit of je echt gaat emigreren: kijk misschien even naar de situatie in het land van bestemming. Zeker als dat Zuid-Afrika is.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)