Niet iedereen was blij met de nieuwe richting die Gran Turismo Sport destijds insloeg. Waar het naast het racen vooral ging om het verzamelen van auto’s, verschoof de focus van het vorige deel naar esports en online racen. Aanvankelijk was er niet eens een offline modus. Uiteindelijk propten de makers ruim 300 auto’s in het spel waarbij je zaken als velgen en bestickering kon aanpassen, maar dat was voor de fans van het eerste uur niet genoeg. Gelukkig kunnen we melden dat er meer dan 400 auto’s in Gran Turismo 7 zitten, die ook nog eens te modificeren zijn.

Niet alleen kun je de velgen wisselen van de auto’s in Gran Turismo 7. Je kunt alles aanpassen van bumpers, spoilers, luchtfilters, remmen en dempers. Net als bij vorige spellen kun je onderhoud en reparaties uitvoeren, plus de auto door de wasstraat halen. Het zijn kleine dingen, maar voor de echte liefhebbers is dat precies waar het om draait; het gevoel hebben dat je aan een autocollectie bouwt die van jou is.

In de onderstaande video krijg je een kleine indruk van het aanbod auto’s en de mate van detail die de makers in het spel stoppen. De nieuwe GT staat gepland voor 4 maart 2021 en komt naar de PlayStation 5 én 4. Hou er rekening mee dat de makers er een handje van hebben om de game uit te stellen totdat zij hem perfect vinden. Het kan dus zomaar zijn dat we pas in de zomer aan de slag mogen met de game, al hopen we dat natuurlijk niet.

Er zitten 400+ auto’s in Gran Turismo 7

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie