Helaas, deze actie is inmiddels voorbij dus invullen heeft geen zin meer: de winnaar krijgt zo snel mogelijk bericht!

Vader zijn. Dat betekent 365 dagen per jaar verantwoordelijkheid. Nou, niet als het aan SEAT en TopGear Magazine ligt. Want op dé dag dat het vaderschap wordt gevierd, zorgen wij ervoor dat je even helemaal, absoluut en totaal geen vader hoeft te zijn.

Juist: 'Vaderdag' wordt 'Even-Geen-Vader-Dag'! Je begint 16 juni nog thuis, met een rustig ontbijt op bed. Maar daarna gaat het los! Wat kan er die dag allemaal gebeuren? Vliegen? Met een sloopkraan aan de haal? Een tank of een graafmachine besturen? Aan het eind van de dag gaan we ook nog even flink barbecueën. Kortom, echte mannendingen doen!

Meld je nu aan!
 
In samenwerking met TopGear Magazine organiseert SEAT deze ultieme mannendag. Je rijdt zelf van het ene spectaculaire onderdeel van de dag naar het andere, en dat doe je met de SEAT Leon SC! Deze nieuwe driedeursversie van de Leon staat voor 'technology to enjoy', oftewel sportiviteit, dynamiek, en design. De SEAT Leon SC is er al vanaf € 21.390 en is er ook met slechts 14 procent bijtelling! Meer weten over deze nieuwe Leon? Klik hier.

Vul het formulier hieronder in om mee te doen met deze waanzinnige actie van SEAT en TopGear Magazine, en wie weet mag jij de Even-Geen-Vader-Dag straks meemaken!

Er zijn slechts een paar voorwaarden: zo moet je in bezit zijn van een geldig rijbewijs, niet bang zijn aangelegd (echt niet!) en beschikbaar zijn op 16 juni 2013. Oh, en natuurlijk ben je een man. Je hoeft niet per se vader te zijn; zie het in zo'n geval als een voorschot op je mogelijke toekomstige vaderschap. Je mag drie vrienden meenemen die aan dezelfde voorwaarden voldoen. Tevens ga je akkoord met de ontvangst, opslag en het gebruik van je persoonsgegevens door SEAT.

Wil je een extra goede kans maken? Klik dan snel door naar Facebook en deel deze actie met zo veel mogelijk vrienden! Zorg dat zij zich ook opgeven – en natuurlijk dat ze jou uitnodigen… Je hebt de tijd tot 6 juni 2013, dus wacht geen minuut en doe nu mee!
 

Meer van TopGear