Goed nieuws! Er komt een nieuwe F1-misdaadfilm op Netflix. En nee, hij gaat niet over het brandstofsysteem van Ferrari of het ongetwijfeld filmwaardige beruchte verleden van Bernie Ecclestone. Nee, op Netflix verschijnt over een tijdje The Formula, zo meldt Deadline. In het kort gaat de film over een soort Hamilton die door een soort Toto Wolff op het slechte pad wordt gebracht. Nee, dat is flauw.

De hoofdrollen zijn weggelegd John Boyega – die je kent van Star Wars – en Robert De Niro – die je gewoon moet kennen. The Formula gaat over een F1-ster uit het Amerikaanse Detroit van wie zijn tutor nog connecties heeft met de maffia. Noodgedwongen moet hij de bestuurder van een vluchtauto worden om zo zijn enige overgebleven familielid te redden. Over de rollenverdeling weten we nog niets, maar we gaan er voor het gemak van uit dat De Niro niet de F1-coureur is. Gerard McMurray schrijft en regisseert de film. Eerder regisseerde hij The First Purge.

De releasedatum van The Formula is nog niet bekend. Zodra de eerste trailer van de F1-misdaadfilm verschijnt, zie je hem hier. In de tussentijd kun je op Netflix de docu Drive to Survive kijken. Rush staat er helaas niet meer op en ook Le Mans 66 (of Ford v Ferrari) staat niet op de streamingdienst. Je zult het moeten doen met Asphalt Burning of docu’s over Carroll Shelby en Juan Manuel Fangio.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie