Het vorige deel uit de populaire franchise die straatracen als excuus gebruikt om veel dingen op te blazen, voert de druk voor Fast And Furious 9 flink op. The Fate of the Furious brak bij de release het record voor het bestverdienende openingsweekend ooit. Het blijkt dan ook dat de eerdere releasedatum van 9 april 2019 iets te ambitieus was en wordt nu opgeschoven.

Fast And Furious 9-releasedatum met meer dan een jaar gewijzigd

De nieuwe releasedatum voor Fast And Furious 9 is nu 20 april 2020. Het tiende deel (waarover iedereen het eens is dat ie Fas-Ten Your Seatbelts moet heten) zou al in 2021 komen, maar hiervan zal waarschijnlijk ook een uitstelbericht komen. De spin-off over de karakters Hobbs en Shaw staat nog altijd gepland voor 26 juli 2019.

Waarom is de releasedatum veranderd?

‘Ik weet dat er veel speculatie is over waarom de Fast And Furious 9-releasedatum is opgeschoven. Het zou oneerlijk zijn om een schuldig persoon aan te wijzen. Net als elk voertuig dat acht keer om de aardbol is gereden, heeft de franchise onderhoud nodig. Mijn goede vriend en peetvader van Universal, Ron Meyer, heeft mij de tijd gegund om dit te doen’, zegt Vin Diesel.

Wie onthoudingsverschijnselen vertoont, raden we aan elke ochtend heel hard tien keer ‘familie’ te roepen voor de spiegel. Als dat niet helpt, ga dan in de auto zitten en schakel vijf keer heel agressief op en neer. Doe dit ook gerust met een automaat – dat maakt ze in de film ook niets uit. Vergeet niet met een serieuze blik door de voorruit te kijken.

Advertentie

Reacties

  • Niels heeft op 15 augustus 2018 geschreven:

    Fast 10 2012?

    Reageer

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie