(advertorial)
Het bezitten van een auto kan soms een hoop zorgen met zich meebrengen. Wat gaan de kosten van het onderhoud worden? Daalt mijn nieuwe auto niet plotseling als een baksteen in waarde? Als jij je vaak druk maakt om deze zaken, maar toch een leuke auto wilt rijden, is Fiat 500 Private Lease de ideale optie voor jou.

Zorgeloos de Fiat 500 Hybrid rijden

Met Fiat 500 Private Lease betaal je een vast bedrag per maand. Vanaf 209 euro per maand hoef je je geen zorgen meer te maken over de vragen die we hierboven stelden. Het enige dat je zelf nog moet betalen is de benzine. En aangezien dit de Fiat 500 Hybrid is, ben je daar gelukkig ook niet veel geld aan kwijt. Ideaal toch, Fiat 500 Private Lease?
En zoals gezegd gaat het hier om de hybride-versie van de geinige 500. Daardoor is deze coolste, zomerse stadsauto laag in verbruik. Voordelig voor je portemonnee en ook fijn voor het milieu. Niet alleen de mensen kijken je dus lachend na als je voorbijrijdt in deze Fiat 500, maar ook Moeder Natuur zal je een duimpje omhoog geven.

De leukste auto in zijn klasse

Binnen is de Fiat 500 Hybrid al net zo hip als hij aan de buitenkant is. Achter het stuur toont het kleurendisplay wat het hybridesysteem aan het uitspoken is. Ook verzoekt hij je om te schakelen of om de auto in neutraal te zetten bij het afremmen voor een stoplicht. Daarnaast kun je een histogram zien van het verbruik of hoeveel energie de generator terugwon.
Je zou zeggen dat het hybride-systeem extra gewicht met zich meebrengt. Maar de Fiat 500 Hybrid is onverminderd wendbaar, waardoor het nog altijd een plezier is om met de 500 de weg op te gaan. Met private lease hoef je je nergens anders meer zorgen om te maken, dus kun je volledig van het rijgedrag genieten.

Vraag een offerte aan voor Fiat 500 Private Lease

Ben je benieuwd voor welk vast bedrag per maand jij in deze 500 rijdt, kijk dan hier om een offerte op te vragen voor Fiat 500 Private Lease. Zie je jezelf al rijden in deze coole Fiat? Wij namelijk wel!
Advertentie
Meer
Advertentie