Fiat Multipla huren? Dat kan nu helaas

Wie gun jij dit martelpleziertje?

Foto('s): multiplahuren.nlfiat multipla huren
Foto('s): multiplahuren.nlfiat multipla huren
Foto('s): multiplahuren.nlfiat multipla huren
fiat multipla huren
fiat multipla huren
fiat multipla huren

Het Dark Web trekt het grootste geboefte van het internet aan. In het afvoerputje van het web wisselen de meest illegale dingen van hand. Wapens, verboden middelen en verboden diensten. Vaak in ruil voor Bitcoins. Maar alles dat op het Dark Web staat, valt in het niet bij dit gruwelijke aanbod: je kunt nu een Fiat Multipla huren. En dit staat gewoon op het internet. Iedereen kan er misbruik van maken. Je kunt zelfs met euro’s betalen.

Waar kan ik een Fiat Multipla huren?

Op Multiplahuren.nl. De site doet niet eens aan een achtergrondcheck voor zijn gebruikers. Ieder labiel persoon in een slechte bui kan dit retinavernietigingswapen voor een prikkie oppikken en er heel Nederland mee terroriseren.

Een Fiat Multipla huren kan voor maar 39 euro per dag. En je hebt zelfs keuze uit een rokers- en een niet-rokersauto. Binnenkort breidt de verhuurder de vloot uit met een dieselversie, voor de meer langdurige marteldaden.

De maatschappij holt in een hard tempo achteruit. En de Fiat Multipla rijdt voorop. Maar dan wel in zijn achteruit. En heuvelafwaarts. Anders gaat het niet zo hard.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken