(advertorial)

Het nieuwe album van de Foo Fighters wordt binnenkort op een wel heel bijzondere manier gepresenteerd – en jij kunt erbij zijn! Op 13 september vindt de Foo Fighters Drive-in Luistersessie plaats bij natuurpark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Ga je met TopGear mee?

Je krijgt hier het nieuwe album Concrete & Gold als eerste te horen – twee dagen voor het uitkomt – door je auto (al dan niet gevuld met familie en/of vrienden) te parkeren en je radio af te stemmen op een bepaalde FM-frequentie. Ondertussen krijg je op een groot scherm verschillende videoclips, backstage-beelden en optredens van de Foo Fighters te zien.

Voorafgaand aan de presentatie houden alle aanwezigen een ouderwetse tailgate-BBQ – dus neem vooral je eigen barbecue, hapjes en drankjes mee! Kom je met een klassieke Amerikaanse auto, dan krijg je een mooi plekje vooraan, waar je ride in het zicht staat en als een van de sfeermakers van de avond optreedt. Na afloop van het evenement wordt er een gaaf Foo Fighters-prijzenpakket verloot onder de aanwezigen.

De Foo Fighters Drive-in Luistersessie – ben jij erbij?

Klinkt dit als iets dat jij als rasechte Foo Fighters-fan niet mag missen? Dat treft: TopGear geeft 10 tickets weg! Laat hieronder een reactie achter met je naam en de reden waarom juist jíj een ticket verdient, en wie weet ben je op 13 september een van de gelukkigen. Succes, en misschien zien we je daar!

Ondertussen kun je hieronder alvast de video bekijken van The Sky is a Neighborhood. Wil je alvast een pre-order voor het album plaatsen, dan kan dat hier!

De winnaars zijn bekend!

Stijn Bonekamp
Britt van Dooren
Nils van Tiggele
Nina Peters
Kevin van Helden
Luuk van Drongelen
Ilse Mijzen
Jorn Kluijtmans
Nick van Langendonck
Ivo Kalis

Advertentie
Advertentie