Met TopGear naar de Foo Fighters Drive-in!

Het nieuwe album Concrete & Gold als eerste horen? Doe mee dan!

Foto('s): TopGear NederlandFoo Fighters drive-in
Foto('s): Sony MusicFoo Fighters drive-in
Foo Fighters drive-in
Foo Fighters drive-in

(advertorial)

Het nieuwe album van de Foo Fighters wordt binnenkort op een wel heel bijzondere manier gepresenteerd – en jij kunt erbij zijn! Op 13 september vindt de Foo Fighters Drive-in Luistersessie plaats bij natuurpark Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Ga je met TopGear mee?

Je krijgt hier het nieuwe album Concrete & Gold als eerste te horen – twee dagen voor het uitkomt – door je auto (al dan niet gevuld met familie en/of vrienden) te parkeren en je radio af te stemmen op een bepaalde FM-frequentie. Ondertussen krijg je op een groot scherm verschillende videoclips, backstage-beelden en optredens van de Foo Fighters te zien.

Voorafgaand aan de presentatie houden alle aanwezigen een ouderwetse tailgate-BBQ – dus neem vooral je eigen barbecue, hapjes en drankjes mee! Kom je met een klassieke Amerikaanse auto, dan krijg je een mooi plekje vooraan, waar je ride in het zicht staat en als een van de sfeermakers van de avond optreedt. Na afloop van het evenement wordt er een gaaf Foo Fighters-prijzenpakket verloot onder de aanwezigen.

De Foo Fighters Drive-in Luistersessie – ben jij erbij?

Klinkt dit als iets dat jij als rasechte Foo Fighters-fan niet mag missen? Dat treft: TopGear geeft 10 tickets weg! Laat hieronder een reactie achter met je naam en de reden waarom juist jíj een ticket verdient, en wie weet ben je op 13 september een van de gelukkigen. Succes, en misschien zien we je daar!

Ondertussen kun je hieronder alvast de video bekijken van The Sky is a Neighborhood. Wil je alvast een pre-order voor het album plaatsen, dan kan dat hier!

De winnaars zijn bekend!

Stijn Bonekamp
Britt van Dooren
Nils van Tiggele
Nina Peters
Kevin van Helden
Luuk van Drongelen
Ilse Mijzen
Jorn Kluijtmans
Nick van Langendonck
Ivo Kalis

Reacties
 1. Rinze van Loon zegt op 7 september 2017 om 11:32:

  Waarom ik met mijn vrienden naar de luistersessie moet? “Omdat ik het waard ben” – een zeker make-up merk.
  Nadat op Pinkpop 2015 Dave zijn been brak, Rock Werchter 2017 door mijn neus werd geboord door tentamens en vele concerten naast de tickets te grijpen is het hoogtijd om mijn Foo Fighters ervaringen (tot nu toe slechts alleen van platen) naar een hoger niveau te tillen. Dan kunnen we het beste beginnen bij het nieuwste album. Daar zullen we alle tijd voor nodig hebben om de volledige tekst, schreeuw voor schreeuw, woord voor woord, noot voor noot uit ons hoofd te leren. Daar zullen wij de 2 extra dagen hard voor nodig hebben om het op het eerst volgende concert dit uit volle borst terug te kunnen schreeuwen naar Dave en de mannen. Om dan nog eens af te maken komen wij aanzetten in de zeer klassieke old timer, een heuse Fiat “k*t” Punto uit 1993. Ongepolijst en vol deuken, wie wil die klassieker nou niet in de front row zien?!

  • Isa zegt op 7 september 2017 om 11:54:

   De auto is eigenlijk uit 1998, maar het voelt inderdaad als of ie uit 1893 komt

 2. Carlo vd Berg zegt op 6 september 2017 om 13:52:

  Hoi,

  Ik wil graag naar de FF albumpresentatie als het kan.
  Graag neem ik mijn zoon mee die nu al 2 keer een concert van Dave en zijn kornuiten heeft moeten missen.
  Om het af te maken neem ik mijn oude 1938 Pontiac oldtimer mee.

 3. Stijn zegt op 6 september 2017 om 01:16:

  De Foo Fighters zijn een groot deel van m’n jeugd en een enorme inspiratie als het gaat over mijn muzikale carrière! Hopelijk krijgen mijn vader, broer en ik de restauratie van onze Volvo Amazon uit 1959 voor die tijd af.. zou toch fantastisch zijn!

 4. Ray zegt op 5 september 2017 om 21:32:

  Gewoon brilliant punt

 5. Edo van der Post zegt op 5 september 2017 om 16:45:

  Samen met m’n vader, nadat we de show op Pinkpop hebben gemist vanwege het gebroken been incident, nadat we een show in Parijs hebben gemist vanwege terreurdreiging, is dit een mooie kans om samen met hem een unieke ervaring mee te maken!

 6. Britt zegt op 5 september 2017 om 14:00:

  Mijn vriendin wil al jaren naar de Foo Fighters, maar we grijpen elke keer net naast de kaartjes… dit lijkt me een ideale en unieke manier om alsnog het nieuwe album een keer te horen! Ik kan haar hier zo leuk mee verrassen!

 7. Nils van Tiggele zegt op 5 september 2017 om 11:08:

  De Foo Fighters zijn mijn favorite band. Heb ze 2 keer live gezien en kan niet wachten tot ze weer in nederland komen. Ik zou graag willen winnen omdat ik erg benieuwd ben naar het nieuwe album en het heel graag wil luisteren, run en the sky is a neighburhood zijn al een goed begin maar ben toch heel benieuwd naar de rest.

 8. Nina zegt op 5 september 2017 om 11:04:

  Ik zou graag mijn vriend mee willen nemen, omdat hij in 2015 één van de vele ongelukkigen was die speciaal voor de Foo Fighters afgereisd was naar Landgraaf. Hopelijk heelt dit zijn wond een beetje!

 9. Kevin zegt op 5 september 2017 om 07:25:

  Pfoeee wat ga ik hier graag heen!!
  De foos zijn al jaaaren lang mijn lievelingsband en het nieuwe album is al gepre-ordered!
  Het zou geweldig zijn om deze vette tracks met andere fans te rocken 2 dagen voor de release!

 10. Luuk van Drongelen zegt op 4 september 2017 om 22:28:

  Ik zou heel erg graag met mijn broer Ralph en vader Roger van Drongelen hiernaartoe gaan, waarom? Omdat we speciaal voor hen kaarten hadden gekocht voor pinkpop en dat Dave Grohl 2 dagen voor dit optreden helaas zijn been breekt, gelukkig was er het zelfde jaar nog een optreden in het ziggodome. Dit hebben wij helaas ook moeten missen omdat we geen kaarten hebben kunnen krijgen. En aangezien er op dit moment nog niets bekent is of foo fighters binnenkort naar Nederland komt zou ik dit heel graag willen meemaken.

 11. Bart van Beek zegt op 4 september 2017 om 19:18:

  TopGear en een top band….mooie combinatie die ik niet wil missen!

 12. Imke Mijzen zegt op 4 september 2017 om 19:18:

  Zoals je de geweldige reden van Lise Mijzen ziet, zo geldt dat ook voor mij. Maar mijn Foo Fighters fase begon niet toen ik ‘volwassen’ werd, maar toen ik kind was. Toen mijn zus zo goed als een volwassen vrouw door het leven ging en K3 in had gewisseld voor de Foo Fighters, zat ik nog in de ‘popmuziek is wel leuk’-fase. Doordat mijn zus de Foo Fighters luid en duidelijk introduceerde door de muren van mijn slaapkamer, maakte ik er ook kennis mee. En woow,,,, dit was nou echte muziek. Sindsdien ben ik nooit meer van de Foo Fighters afgestapt. Dankzij mijn lieve zus had ik de echte muziek leren kennen. Daarom hoop ik dat ik samen met haar het nieuwe album op deze manier kan luisteren en zien! 🙂

 13. Lise Mijzen zegt op 4 september 2017 om 19:10:

  Heyho! Ja…… om heel eerlijk te zijn vind ik het wel een beetje lastig om echt een geweldig goede reden te bedenken waarom ik degene zou zijn die moet winnen. Maar ik weet wel dat als ik win je iemand echt enorm blij maakt! En dat het ticket niet verspild is maar naar een heel gelukkige 20 jarige gaat. Vanaf het moment dat ik “volwassen” werd en K3 inruilde voor “grote mensen” muziek staan de Foo FIghters al op nummer 1! Al weken kijk ik uit naar het moment dat ik het nieuwe album in een keer achter elkaar kan horen. En als ik dat dan op deze manier kan doen zou dat echt geweldig zijn! 😀

 14. Jorn kluijtmans zegt op 4 september 2017 om 14:35:

  How sorry mijn email is jornkluijtmans1993@hotmail.com

 15. Jorn kluijtmans zegt op 4 september 2017 om 14:34:

  Ik wil samen met Tom van den eijnde. Naar de drive in sessie. Muziek van de foo fighters heeft me door een moeilijke tijd heen geholpen en wij zijn ook groot fan van deze fantastische band.

 16. Renee zegt op 4 september 2017 om 04:47:

  ??????????????
  ??????????????
  ✨?✨FOO✨?✨FIGHTERS✨?✨
  ??????????????
  Leuke verrassing voor een grote fan uit mijn vriendenkring die het al weken nergens anders over heeft als “de nieuwe van de Foo Fighters” ?

 17. Ivo Kalis zegt op 3 september 2017 om 13:31:

  Waarom? Omdat ik net als velen vind dat het de grootste echte rockband ter wereld vind. Alle albums (en bootleg en verloren demo’s) in de kast staan. Ze natuurlijk door de jaren heen vaak genoeg heb gezien. En het jammer vind dat ik het niet geregeld kreeg om volgende week in Berlijn naar ze te gaan kijken. En op het laatste moment moet cancellen.

 18. Stefan Overkamp zegt op 3 september 2017 om 13:16:

  Waarom? Omdat ik Foo Fighters de beste band vind op aarde en the Sky!!
  Twee jaar geleden ben ik ook bij het optreden in de Ziggo Dome geweest, wat was dat gaaf!! Wat een energie!
  De Foo Fighters staan standaard bovenaan in mijn audio collectie in de auto en daarmee van iedere reis!

  Dus dit lijkt me een unieke kans om in de auto het nieuwe album te beleven!

 19. Nick Vanlangendonck zegt op 2 september 2017 om 10:49:

  Waarom ik zou willen gaan? Omdat mijn vriendin een zeer grote fan is van de Foo’s (ik ook trouwens) en ze een paar dagen ervoor jarig is!

 20. Adriaan zegt op 1 september 2017 om 17:24:

  Dit wil ik foo fighters muziek is leuk en ik kan hier heen met me ford fiesta

 21. Maud zegt op 1 september 2017 om 16:17:

  Omdat de Foo Fighters vet gaaf zijn!

 22. Wietse Dwars zegt op 1 september 2017 om 13:28:

  Omdat ik tot nu toe de tweede ben die heeft gereageerd?
  (En mijn smiley heeft een zonnebril)

 23. Stijn Bonekamp zegt op 1 september 2017 om 10:23:

  Omdat ik tot nu toe de enige ben die heeft gereageerd 😉

  • Wietse Dwars zegt op 1 september 2017 om 20:19:

   Stijn, heb je zin om samen te gaan?

   • Stijn Bonekamp zegt op 1 september 2017 om 22:44:

    Is goed man, rij jij?

    • Wietse Dwars zegt op 2 september 2017 om 13:49:

     Klinkt als een plan?

Geef een antwoord

(verplicht)

Het nieuwste van TopGear

Autonieuws

TopGear Nederland

Automerken