Is de wetenschap te ver gegaan? Deze lijvige muscle car is de Ford Mustang Sedan. Het is alsof de Mustang een romantische avond heeft gehad met de Karma Revero. Je raadt het al: dit is een Photoshop van X-Tomi Design. Al heeft de vierdeurs Mustang wel een rare aantrekkingskracht.

In de tijden dat autofabrikanten elke niche vullen is het niet eens ondenkbaar dat we straks een Ford Mustang Sedan krijgen. Een Ford Mustang Hybrid komt immers ook al. Audi bewijst met de A5 Sportback dat een coupé met vier deuren prima verkoopt. Al oogt deze sedan niet heel fijn voor mensen langer dan 1,50 meter of met een kuif. Een Ford Mustang Allroad zien wij nog best geld in.

In 1963 schijnt Ford een Mustang Sedan te hebben gebouwd als proefballon. Helaas is de vierdeurs in een vroeg ontwikkelingsstadium gestorven. In 1966 gingen de ontwerpers los op een Mustang Wagon. Ook deze werd als niet uitvoerbaar bestempeld. Deze rubberverbrander voor mensen met een gezin komt hoogstwaarschijnlijk niet verder dat het bovenstaande plaatje.

Advertentie

Reacties

 • UltimateLF heeft op 18 februari 2017 geschreven:

  Ik smeek je het niet te doen Ford….. de Mustang is al genoeg aangetast met dat ‘Eco-boost’ verhaal. Heb verdomme een ruggengraat en laat het hierbij.
  Better yet, vernietigig die foto’s. Uit mijn ogen er mee!
  Gelukkig is het slechts photoshop….. maar breng mensen niet op verkeerde ideeën!

  Reageer
 • Clark Sun heeft op 18 februari 2017 geschreven:

  OH MIJN GOD NEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! Ophoepelen met dat misvormde kermisding!
  Zullen we nou krijgen? Niks niche vullen. Als je een sedan wilt heb je maar te kiezen uit dingen die GEEN MUSTANG zijn. Wat de hell?? Neem gewoon maar een Mondeo en vraag iemand hem voor je te verlengen, en in Amerika heb je ook zat dikke Ford-sedans.

  HANDEN AF VAN DE KONING DER MUSCLECARS! Dit is geen Panamera, dus dat werkt niet!

  Reageer

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie