Wanneer je de letters Hymer (of eigenlijk remyH) in je binnenspiegel ziet met daarin twee matchende ANWB-jassen, voel je niet de grootste behoefte om een rijstrook op te schuiven. Hypothetisch dan, want niet dat ze ooit op de linkerrijstrook komen.

Zonder het bijhorende imago toch met je geïntegreerde sleurhut naar de camping? Kijk dan even naar deze Ford Transit MS-RT Special Edition Terrier By Wellhouse. Wat je krijgt is een van de coolste campers van dit moment.

MS-RT is een Ford-tuner uit Engeland die voornamelijk veel doet met de Transit. Voor wie graag Deet smeert voor een sportievere camper, werkt MS-RT samen met Wellhouse. De Ford Transit MS-RT Special Edition Terrier By Wellhouse krijgt speciale bumpers en dikke 18-inch OZ-velgjes. Aan de 170 pk doet de MS-RT niets, maar ze monteren wel een sportief uitlaatje.

Binnenin, waar de muggen niet komen, is het echte feest. Naast slaapplek voor twee volwassenen, monteert Wellhouse een sterrenhemel en een keuken met Italiaans design (dat zie je direct, toch?). Desgewenst kun je vanbinnen en vanbuiten Martini-strepen doorvoeren. En in de koelkast.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie