De eerste expansion voor de open wereld race game gaat Blizzard Mountain heten. Je laat Australië achter je en vertrekt naar de besneeuwde Alpen om een aantal sneeuwengeltjes te maken met je driftende auto’s.

Op de bergen kun je genieten van sneeuw, ijs en veel dwarsgaan. Als je toch iets zinvoller plezier wilt hebben, zijn er ook 50 nieuwe events. Dit zijn bijvoorbeeld Hill climb, Descent en Blizzard. Deze events moet je allemaal voltooien in de campaign die King of the Mountain gaat heten. Om deze campaign te halen moet je de auto’s natuurlijk wel een beetje aanpassen. Gooi dus winterbandjes onder je auto, anders gaat je carrière de afgrond in. Letterlijk.

Zijn er geen nieuwe auto’s waarmee je over de bergen kunt knallen?

Natuurlijk laat Turn 10 Studios je niet alleen maar met de auto’s die je van Australië gewend bent de bergen trotseren. Er worden 8 nieuwe wagens toegevoegd in de Blizzard Mountain expansion. De meest opvallende moet toch wel de GYMKHANA 9 Focus RS zijn. Ook zijn er rally-legendes als de Lancia Stratos HF Group 4 en Lancia Delta S4 Group B toegevoegd aan de game. Hieronder is de hele lijst met toegevoegde auto’s:

1965 Ford F-100 Flareside Abatti Racing Trophy Truck
1975 Lancia Stratos HF Group 4
1985 Lancia Delta S4 Group B
2016 Ford GYMKHANA 9 Focus RS RX
2016 Nissan Titan Warrior Concept
2016 RJ Anderson #37 Polaris RZR-Rockstar Energy Pro 2 Truck
2016 Subaru #199 WRX STI VT15r Rally Car

Heb jij je lederhosen al aangetrokken?

Je moet nog even wachten met jodelen, want de Blizzard Mountain expansion zal pas 13 december verschijnen. De uitbreiding is onderdeel van de Expansion Pass. Je kan deze ook als standalone-DLC kopen. De prijs hiervan is nog niet bekend, maar wij vermoeden dat we hier de rillingen van gaan krijgen.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie