Jon Olsson draait zich om in zijn, eh, bed. Doet ie vaker, hebben we gehoord. Of hij na het zien van deze Audi RS 6 nog zo fijn slaapt, is de vraag. Imitatie is de hoogste vorm van vleierij, zullen we maar zeggen.

Je kijkt naar de foutste Audi RS 6 van Nederland, gedrapeerd in een Jon Olsson-achtige wrap. Want: van stickers ga je sneller. Het rode interieur komt zo uit een werkplek voor het oudste beroep ter wereld. Al moeten we zeggen dat rood leer een comeback aan het maken is, lekker toekomstproof.

Gelukkig verwijdert de dealer met alle plezier de stickers. Wat overblijft, is een zwarte Audi RS 6 met 780 pk. Met dank aan ABT. Akrapovič en Bang & Olufsen bombarderen je trommelvliezen met fijne trillingen. Volgens de advertentie krijg je er keramische remschijven bij. Dat zal wel los zijn dan, want op de foto’s zijn ze nergens te bekennen.

Wat kost de foutste Audi RS 6 van Nederland?

De teller toont 18.000 kilometer. En 139.950 euro voor een net ingereden Audi RS 6, ook al is het de foutste van Nederland, is best schappelijk. Alleen die keramische remschijven kosten al om en nabij de vijf triljoen euro.

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie