LeMons heeft geen introductie meer nodig. Mocht je er toch een willen is dit hem, tenminste, volgens de organisatoren. LeMons is ‘een lelijke olievlek’ in de waanzinnige autoweek op Pebble Beach en een onbeschaamde viering van ‘oude, vervallen roestbakken, de buitenbeentjes en fouten die gemaakt zijn in de autowereld’. Klinkt als een niet te missen show, toch?

Klinkt leuk?

Iedereen op Pebble Beach neemt zichzelf serieus. LeMons niet, zij vragen erom om uitgelachen te worden en om vingers naar zich gewezen te krijgen. Je bevindt je gewoon tussen de glorie van spullen die gered zijn van een roestige vergetelheid.

Dat gezegd hebbende, moet de bijzondere autoshow wel oppassen. Er waren een aantal auto’s aanwezig tijdens de show die te goed in elkaar zaten en te goed verzorgd waren om deel te mogen nemen. LeMons zou even streng moeten zijn als Pebble met de toegangscriteria. Wist je trouwens dat de veiling van Pebble Beach geweldige auto’s had? En dat de Vision Mercedes-Maybach 6 Cabrio daar onthuld is?

Wie wint LeMons?

Wie de roestige show in 2017 gewonnen heeft? Een Honda. En niet zomaar een Honda, namelijk eentje met twee motoren en twee sturen die allebei werkten. LeMons was een gratis autoshow, maar mocht je hem toch gemist hebben, staan in de galerij alle hoogtepunten van het roestspektakel.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)