Waar zie je gratis wereldtoppers in auto- en motorsport op een professioneel circuit in actie? In Assen op de GAMMA Racing Day natuurlijk! Op zaterdag 1 en zondag 2 augustus is het zover: het Scuderia Toro Rosso Formule 1-team verschijnt met coureur Max Verstappen op het grootste gecombineerde auto, motor- en kartrace-evenement van Europa! Tijdens de GAMMA Racing Day kunnen fans de jongste F1-sensatie nu op eigen bodem in actie zien.

Uit de top van de motorsport verschijnen er maar liefst twee regerend wereldkampioenen: Álex Márquez (het broertje van MotoGP-sensatie Marc Márquez) uit de Moto3 en Tito Rabat uit de Moto2! Ook motorcoureur Jasper Iwema, Red Bull Rookies Bo Bendsneijder en Robert Schotman, de racende broers Tim en Tom Coronel, Robert Doornbos én drievoudig wereldkampioen motorstunten van Yamaha ‘Stunter13’ komen naar Assen.

Naast deze sensationele demonstraties is er natuurlijk nog veel meer te beleven: zo zie je Formule 1- en IndyCar-bolides, de Supercar Challenge, klassieke toerwagens, de Formula Renault, het Europees kampioenschap Superkarts, de Yamaha R125 Cup en een heuse zijspanrace uit het FIM Sidecar World Championship langskomen! Daarnaast kun je zelf karten bij de Yamaha Junior Riding Experience, of meedoen met de kwalificaties voor de Nissan GT Academy!

Haal nu je gratis toegangsbewijs bij GAMMA Bouwmarkten, KFC, Profile en Yamaha vestigingen, en zorg dat je erbij bent op 1 en 2 augustus in Assen!

Advertentie
Advertentie