(advertorial)

Stoer, eigentijds, functioneel, Zwitserse kwaliteit: deze GASSAN Sport Watch heeft het allemaal. De kast, met een diameter van 41 millimeter, is van staal waarin een stijlvolle diepblauwe wijzerplaat met tachymeter-schaal ligt.

Naast de tijd geeft het horloge ook de datum weer en is deze voorzien van een uiterst accurate chronograaf. Binnenin een quartz-mechanisme van Zwitserse makelij. Je kunt deze GASSAN Sport Watch bestellen met een blauwe rubberen band of een band van bruin leer.

De prijs? Slechts 250 euro. En als je bij het bestellen de vouchercode SPORTWATCHGASSAN gebruikt, krijg je nog eens 15 procent korting! Waar wacht je nog op? Bezorging in Nederland is gratis. Dus bestel ‘m hier.

Over GASSAN
GASSAN is al jarenlang betrokken bij Nederlandse voetbalclubs. Als trotse timekeeper bijvoorbeeld van clubs als PSV, AZ, FC Utrecht, SC Heerenveen, Willem II, Vitesse en FC Twente. Om de verbondenheid met de sportwereld extra te benadrukken, heeft GASSAN recentelijk de GASSAN Watch collectie uitgebreid met een eigen iconische Sport Watch.