Er zijn momenten in je leven waarop je gewoon alles moet laten vallen en tijd moet maken. Dit is zo’n moment. Neem even 15 minuten en zie hoe een Pagani Huayra ontstaat. Zet je speakers op maximaal of sluit je oordopjes aan, en klik op afspelen op de video hieronder. Er is nogal een hoop te vertellen over de Pagani Huayra, namelijk, en het meeste daarvan wist je niet.

De opvolger van de Zonda barst van de fascinerende feiten en cijfers. Wist je bijvoorbeeld dat de brandstoftank is beschermd met kogelwerend materiaal? Of dat het 24 uur duurt om de Huayra-badge (ja, alleen de badge) te maken uit één solide blok aluminium? Of dat Leonardi da Vinci de originele inspiratiebron was van de geestelijk vader van het merk, Horacio Pagani?

Als je masochistisch ingesteld bent, skip dan door naar 3:30 om te zien wat er gebeurt als de Huayra frontaal tegen een betonnen muur wordt gezet. En zo niet, geniet ervan. Wees sowieso bedacht op het onverwachte verlies van diverse lichaamssappen uit mond, neus en oksels. En dan te bedenken dat er nog een opvolger van de Pagani Huayra aan zit te komen ook…

Het ontstaan van de Pagani Huayra

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie