Wat je hierboven ziet, is een gemodificeerde BMW X6 M Competition. Dat is waarschijnlijk ook gelijk alles wat je moet weten om je mening hierover te vormen. Je hoeft eigenlijk niet eens naar de overige plaatjes te kijken.

Maar als je dat wel doet, zul je nog meer visueel geweld te verwerken krijgen van de Notus Evo, zoals deze creatie heet. Hij is afkomstig van Poolse tuner Carlex Design. Waarschijnlijk laat het woord ‘subtiel’ zich slecht vertalen naar het Pools. Kijk bijvoorbeeld eens naar het feloranje interieur, als je ogen dat tenminste langer dan twee seconden volhouden.

In vergelijking met de binnenkant heeft Carlex Design zich ingehouden met de aanpassingen aan het exterieur. De voorbumper en de grille zijn bij de Notus Evo gemaakt van koolstofvezel. Ook voegde de tuner een lipspoiler en een dakspoiler toe – inderdaad, van koolstofvezel.

Kun je al raden waar de kieuwen en de diffuser van gemaakt zijn? Juist. Om het imposante plaatje compleet te maken, kreeg deze X6 M gigantische 24-inch wielen. Aan de motor is dan gek genoeg niet gerommeld. Waarschijnlijk is de 600 pk die standaard uit de X6 M Competition komt wel genoeg. Al hoopten we met dit uiterlijk toch minstens op 900 pk.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)