Vroeger was je enkel blij met ruitensproeiervloeistof als je het met Scrabble kon leggen. Oh nee, dat past niet op het bord. Hoe dan ook: het was altijd een soort vreemd stinkend goedje dat je liever niet wilde ruiken. Een simpele oplossing zou zijn om geurloze ruitensproeiervloeistof uit te vinden.

Maar nee: laten we vooral nog meer geurtjes toevoegen aan het spul. Zo kun je op ongewenste momenten kiezen tussen een vieze voorruit of misselijk worden. Want niets straalt welvaart beter uit als een auto die vanbuiten lekker ruikt.

We zeggen niet dat ‘YVRA 1958‘ stinkt. Misschien ruikt het wel bijzonder lekker. Maar er zijn gewoon momenten dat je heel graag door je voorruit wilt zien, maar geen sterke luchtjes kunt verdragen. En je gaat echt niet op zondagochtend met je brakke kop de vloeistof vervangen. Zeker niet als je nagaat dan een jerrycan van 2,5 liter 39,50 euro kost.

Dus, als je penetrante luchtjes in en om je auto wilt, koop dan zo’n boompje dat na twee weken begint te meuren. Die kun je tenminste weggooien om vervolgens een stukje met de ramen open te rijden. Overigens kun je ook even bij Volkswagen-importeur Pon vragen welk merk ze in de Bentley Bentayga gieten. Die sproeiervloeistof rook nog best aangenaam.

We zijn er trouwens nog niet helemaal over uit of het nou gaat om een 1 aprilgrap, of niet.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer
Advertentie