Als een medewerker van Rockstar een windje laat en iemand zou hem twee meter verderop in de zuidoostelijke windrichting ruiken, dan zou dat voor GTA-fans al onweerlegbaar bewijs zijn dat de nieuwe game zich afspeelt in Vice City. Het lange wachten op de zesde uitgave van Grand Theft Auto eist zijn tol van de mentale gesteldheid van de fans, en ze zien overal en nergens hints verschijnen over de de aankomende GTA. Deze week vonden ze nieuw bewijs.

Een Reddit-gebruiker ontdekte dat het domein GTAViceCityOnline.com dit jaar nog geüpdatet is. Het zet eerdere geruchten kracht bij dat GTA 6 zich opnieuw afspeelt in het fictieve Vice City, dat gebaseerd is op Miami. Volgens andere geruchten zou Vice City slechts een onderdeel zijn van een veel grotere kaart. Vanuit de ontwikkelaar zelfs kwam nog geen enkel bericht over GTA 6. De focus ligt nu op het opnieuw uitbrengen van GTA 5 op de PS5.

Het vernieuwde domein klinkt ons trouwens in de oren als een storm in een glas water. Het domein is al sinds 2009 in bezit van Rockstar en eens in de zoveel tijd moeten die dingen geüpdatet worden, anders raak je ze kwijt en mag je het terugkopen voor een hoop geld. Misschien zijn ze inderdaad van plan om de volgende game naar Vice City te halen, maar waarschijnlijk reserveren ze graag het domein om te zorgen dat niemand anders ermee aan de haal gaat. Vooralsnog is er niets te zien op het domein.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear