Oh, domkop. Je hebt het toch gedaan, hè? Je kon het niet laten om die giftige eieren in je giechel te duwen. En nu ga je dood. Volgens onze wetenschappelijke inschatting heb je ongeveer een week te leven. Dus doe nog even snel deze dingen.

Regel een snelle auto en rij over de Autobahn

Stel je een plaats voor waar geen snelheidslimieten bestaan. Waar de enige beperking om sneller te gaan je lef is, en de kracht van je motor. En nee, dit is geen stoffig Mad Max-waanbeeld waar kannibalen de gang van zaken beheersen, en waar de politie niet tevoorschijn durft te komen uit angst voor een opstand der inlanders. Dit is rijden op de Autobahn in het moderne Duitsland, een van de meest beschaafde landen van onze planeet en Europa’s sterkste economie.

Rijden op de Nürburgring

Als je het dan beu bent om zo hard mogelijk rechtdoor te rijden op de Autobahn, dan betaal je een bedragje en rij je met je eigen auto op ’s werelds mooiste circuit. Een 21 kilometer lange heerlijkheid die door bossen klieft en waar het volstrekt normaal is om een volledig raceklare Porsche 911 GT3 RS een volledig beladen camper te zien inhalen. Of andersom – dat ligt eraan wie er achter het stuur zit. Dat is rijden op de Nürburgring.

Een roadtrip door west-Amerika

Een roadtrip door west-Amerika. Het is zo’n beetje de meest cliché en toeristische vakantie die je kunt bedenken. En dat heeft een goede reden. Deze reis verdient sowieso een plekje op je bucketlist. Dat zeggen we niet zomaar; een deel van de TopGear-redactie maakte ‘m onlangs. Doe het wel een beetje vlot, want je hebt nog maar een week, hè…

Rag een huurauto af gewoon omdat het kan

Een oud gezegde wil dat er geen snellere auto bestaat dan een huurauto. En eerlijk is eerlijk: ook wij kennen mensen die voorzichtiger zijn met hun eigen spullen dan met geleende en gehuurde spullen.

De 5 beste autofilms ooit: bekijk ze achter elkaar

Voel je de levenslust langzaam uit je lichaam vertrekken? Plof dan neer en kijk de beste films ooit gemaakt. En vergeet Baby Driver en Overdrive niet. Alles afgevinkt? Dan is het tijd. Volg het licht. Doe de groeten aan Senna voor ons.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear