Oké, er zitten misschien wat ‘gebruikssporen’ op, maar niet één auto is perfect. Naast wat krasjes, scheuren en ontbrekende stukken in de carrosserie, verkeert deze Ferrari 456 GT in optimale staat. Dat betekent dat je een volbloed Ferrari met een 5,5-liter V12 krijgt die 442 pk produceert. En dat allemaal voor minder dan 27.000 euro. Die kun je niet laten staan, toch?

Wedden dat ik die kan laten staan?

Als je niet zo handig ben in het repareren en opknappen van auto’s, is dit misschien niet de slimste koop. Ben je echter zo iemand die het smeer altijd onder de nagels heeft zitten? Dan kun je toch eens overwegen deze 456 GT te kopen en in de weekenden op te knappen. De meeste schade zit aan de voorbumper, achterbumper, motorkap en voorruit. Er is dus nog wel het een en ander dat moet gebeuren voordat je met deze Ferrari een eindje kunt gaan toeren.

Zelfs als je twee linkerhanden hebt, is het geen gek idee om hier een nachtje over te slapen. Deze Ferrari-V12 heeft iets minder dan 75.000 kilometer gelopen. Tweedehands worden deze motoren verkocht voor een kleine 20.000 euro. Dat betekent dus dat je deze auto zelfs alleen voor de motor kunt kopen. Kun je van de bruin-leren stoelen gelijk een meubilairsetje maken. Moet je alleen even kijken of de 5,5-liter V12 wel in je huidige auto past.

Wil je liever een Ferrari zonder schade kopen? Kijk dan even hier.

Advertentie

Reacties

Geef een antwoord

(verplicht)

Meer

Meer van TopGear

Advertentie