Wie een klus plant aan de auto die ‘als het goed is’ een middagje tijd kost, weet hoe waardevol het is om een garage te hebben waar de auto minimaal twee jaar op bokken kan staan. Maar met de huisprijzen van tegenwoordig, is het lastig om een leuk stekje te vinden met een garage. Daarom gingen we op zoek naar het goedkoopste huis met een garage in Nederland. En de prijs valt alles mee.

Het goedkoopste huis met een garage staat in Ellewoutsdijk, een dorp onder de rook van precies niets en in de buurt van nog minder. Oké vooruit, het is een halfuurtje van Middelburg, in Zeeland. Omdat het geen centrum Utrecht is, liggen de huisprijzen daar wat lager. De vraagprijs voor 145 vierkante meter wonen én een garage is slechts 125.000 euro.

Het leuke van een vraagprijs is dat je nog wat budget overhoudt om te verbouwen. Zo kun je een mooie gietvloer in de garage leggen, een mooie glazen wand tussen de garage en de woonkamer plaatsen, een brug neerzetten en een goede gereedschapskar kopen. En wie weet heb je dan nog 200 euro over voor de woonkamer en zéker 100 piek voor een behangetje voor de slaapkamer.

Het goedkoopste huis met een garage is zo voordelig met een reden

Goed, zoals je misschien al had verwacht moet er nog wel iets meer gebeuren aan het goedkoopste huis met een garage van Nederland, maar daar is de prijs ook naar. Overigens staat er nog wel een woning met een garage die met een vraagprijs van een ton op Funda, maar tussen de regeltjes door lees je dat de werkelijke prijs veel hoger ligt. De voordeligste woning met autostalling staat dus in Zeeland.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)