De dag loopt op zijn einde. Je brein is weer flink te grazen genomen door een spervuur van informatie. Hier een korte samenvatting van wat je allemaal gemist hebt. Het was een dag vol nieuwe mogelijkheden. Dit is wat je sinds vandaag allemaal kunt doen.

Je kunt tanken tijdens het driften

Je wist tot nu toe nog niet dat je het nodig had, maar het kan. BMW bewijst het met de BMW M5. Het enige wat je nodig hebt is een speciale tank met een vulopening in de zijruit.

Je kunt KITT huren voor een roadtrip

De brandende Californische zon op je bol. Een nasale computerstem in je oren. Dichtgeslibde aderen door een XXL-burger. En een toefje doodsangst door een levensgevaarlijk stuur. Dit kan werkelijkheid worden tijdens je roadtrip door west-Amerika.

Je kunt nog géén 500 km/u rijden

Weet je – het zou misschien wel kunnen. Maar de bandenfabrikant raadt het nog eventjes niet aan. Klik op de link om erachter te komen hoe dat zit.

Je kunt maar beter niet naar Sevn Alias luisteren

De linkerbaan is namelijk de rijbaan waar je tegenliggers rijden. Het nummer gaat dus over spookrijden. Het moet zijn: ‘linkerrijstrook, gas’. Toegegeven, het bekt minder lekker.

Je kunt een Fiat Panda 100HP in plaats van een Up GTI kopen

Maar als je in de markt bent voor een guitige hatch die voornamelijk leuk rijdt en niet per se erg snel is, hebben we een ander alternatieve hartendief voor je. Ken je de Fiat Panda 100HP nog? Dat is dé manier om goedkoper GTI-rijden toe te passen.

Je kunt grotere schermen kopen dan in een S-klasse

De SUV volgt de oudste gevangenisregel die er is: kies de grootste bullebak uit en geef ‘m een muilpeer. In het geval van Byton liep het op Mercedes af met zijn twee miezerige 12,3-inch schermpjes (die niet eens in elkaar overlopen) en gaf hem een klap met zijn 49-inch bioscoop.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)