Het zijn verborgen juwelen op het internet; de errors van de Google Streetview-auto. In de meeste gevallen lachen we om een persoon die debiel doet terwijl de filmauto voorbij rijdt. Deze keer is de auto van Google zelf de klos. De bestuurder probeerde namelijk door een tunnel te rijden, maar die bleek te laag te zijn. Dus op pijnlijke wijze staat de auto nu zelf op Streetview-blunders.

Het lijkt erop dat de bestuurder vergeten is hoe ver de camera boven de rest van de auto uitsteekt. En de camera gaat uiteraard gewoon door met foto’s schieten terwijl de tunnel geramd wordt. Hierdoor krijg je een trits aan foto’s waarin je het fout ziet gaan. Het ding komt steeds dichter bij het muurtje tot er een wazige foto is van het moment waarop de tunnel de sjaak is.

Daarna zien we de bestuurder die de camera terug op zijn plek probeert te krijgen van dichtbij. Degene die het juweeltje deelde via de Reddit-pagina Google_Map_Oddities geeft een verklaring voor de foto’s. ‘In de laatste foto kun je duidelijk zien dat de camera neerkijkt op de Google auto, met de stickers op de achterspoiler en ruitenwisser op de achterruit.’ Ofwel: omgeklapt door de botsing…

Advertentie

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Advertentie