De gefortuneerde autogek die graag in Amsterdam woont, kan zijn hart ophalen. Er staat een grachtenpand met garage te koop. En niet zomaar een garage, maar eentje met genoeg ruimte voor meerdere auto’s.

Hoewel, het ligt er een beetje aan van wat voor auto’s je houdt. Ben je van de niet al te grote bolides – klassieke Alfa’s, bijvoorbeeld, of DAFjes – dan is dit een kans om niet te laten schieten. Dit pand aan de Raamgracht in Amsterdam heeft namelijk een inpandige garage van 5 bij 11 meter. Én een logeerappartement dat vroeger dienst deed als chauffeurswoning.

Ideaal als je niet alleen gek bent op het kleinere spul én niet altijd zelf wilt rijden. Hoewel, je kunt de chauffeurswoning natuurlijk ook zelf gebruiken. Hoe dichter bij je liefdes op vier wielen, hoe beter. Nu maar hopen dat je vriendin er hetzelfde over denkt. En anders kun je er alleen slapen – het is beter dan de bank.

Wat kost een grachtenpand met garage?

Het valt te verwachten: een grachtenpand met garage in hartje Amsterdam is geen koopje. Voor 2.950.000 euro neem jij je intrek in dit pand. Dat natuurlijk veel meer is dan een plek om je autocollectie te stallen. Met tien kamers, verspreid over een oppervlakte van 373 vierkante meter, is er plek zat voor al je andere verzamelingen.

Mocht je bang zijn dat Amsterdam niet de ideale plek is voor autofanaten: de Bugatti Chiron van Jeroen van den Berg resideert in eenzelfde soort garage in Amsterdam. En Lil’ Kleine parkeert zijn Mercedes-AMG G 63 ook gewoon in zijn inpandige garage. Kan dus best, met een dikke bak in hartje hoofdstad wonen.

Reacties

Geef een reactie

(verplicht)

Meer van TopGear